Conformitate
Implanturile mamare MENTOR sunt aprobate FDA / au marcaj CE.
Implanturile mamare umplute cu gel siliconic ale companiei Mentor, pentru augmentare si reconstructie sani, au primit aprobare FDA si / sau certificare CE din partea organismului notificat TUV SUD Product Service (marcaj CE).
OPTIUNI IN RECONSTRUCTIA SANULUI

Exista multe optiuni si decizii de luat in procesul de reconstructie mamara. De cele mai multe ori raspunsul pentru supravietuirorii de cancer, de cancer mamar, a fost da. Nu orice femeie care face mastectomie simte nevoia sau, are curajul sa faca o reconstructie de san cu proteza. Pentru multe dintre ele, aceasta decizie le da o stare de satisfactie personala si incredere de sine. Cu cat stii mai multe despre aceasta operatie cu atat te va ajuta mai mult sa iei o decizie buna pentru tine.

Reconstructia poate fi imediata sau intarziata.

O metoda de reconstructie mamara implica folosirea unui expander si a unui implant mamar. Expanderul este un implant pe termen scurt, care este plasat prin interventie chirurgicala intre piele si muschiul pieptului. Dupa un interval de cateva saptamani, acesta va fi scos si inlocuit cu o proteza mamara printr-o alta interventie chirurgicala.

Pentru evitarea celei de a 2 a interventie chirurgicala va recomandam protezele de tip Spectrum si Becker!!!