Conformitate
Implanturile mamare MENTOR sunt aprobate FDA / au marcaj CE.
Implanturile mamare umplute cu gel siliconic ale companiei Mentor, pentru augmentare si reconstructie sani, au primit aprobare FDA si / sau certificare CE din partea organismului notificat TUV SUD Product Service (marcaj CE).
OPTIUNI IN AUGMENTAREA (MARIREA) SANULUI

Augmentarea (marirea sanului) nu este doar o decizie medicala, este si una personala, imaginea care o avem despre noi, cine suntem, si cum ne introducem in societate. Nu fiecare femeie simte nevoia de augmentare a sanului, dar pentru multe dintre ele aceasta augmentare le da o satisfactie personala . In ziua de astazi sunt mai multe optiuni care ajuta femeile sa decida daca aceasta interventie chirurgicala este buna pentru ele. Cu cat stii mai multe despre procedura medicala, despre tipul de proteze, perioada de recuperare, etc. cu atat te ajuta mai mult sa iei o decizie pentru ceea ce este bine pentru tine.

Atentie, personalul medical va poate da recomandarea lor, membrii familiei va pot spune ce cred ei ca ai putea face, dar, doar tu poti lua decizia augmentarii sanilor.

Sanul este alcatuit din grasime, glanda si tesut. Sunt vase de sange, canale de lapte, de grasime, glande si senzori de nervi. O parte din grasime inconjoara sanul pentru ai da o consistenta moale si contur, Muschiul pectoral este cel mai mare muschi ce formeaza sanul care este asistat in miscarea bratului.

Marimea si forma sanului dvs. este determinata de marimea de tesut mamar si de grasimea prezenta in san. Este deasemenea afectat de varsta care o aveti, perioada post maternala, genetica si elasticitatea pielii.

Multe din optiunile femeilor care deja si-au marit sanii au fost : marirea sanilor, remodelarea si marirea sanilor pentru femeile care au avut copii sau din cauza varstei sanii si-au pierdut forma, diferenta majore intre cei doi sani. Efectele psihologice si emotionale dupa aceasta interventie chirurgicala au avut de castigat, deoarece rezultatele avute le-au facut sa se simta mult mai bine. Decizia fiecarei femei este diferita si trebuie luata de ea, bazata pe nevoile ei, dorinta si asteptari.

Oricum, inainte de a te hotari sa faci aceasta operatie trebuie sa fii foarte bine informata despre procedura chirurgicala, diferite alegeri care trebuie facute, rezultatele care le astepti, si bineinteles toate potentialele riscuri si complicatii ce pot aparea.

Foarte important este sa ai in vedere toate aceste probleme, sa discuti cu doctorul toate implicatiile care le vei avea, sa-ti raspunzi astfel la toate intrebarile care le ai cu privire la aceasta interventie chirurgicala.

INCIZII CHIRURGICALE SI OPTIUNI DE MONTARE A PROTEZEI

De obicei implanturile de sani sunt introduse utilizand una din cele trei incizii traditionale : incizia inframamara (sub san) ; incizia periareolara (pe mamelon) sau incizia transaxilara (la sub brat). Toate aceste incizii permit implantului sa fie plasat submuscular (sub muschi) sau subglandular (intre muschi si glanda mamara). Nu fiecare incizie si plasare a protezei este benefica pentru orice femeie, de aceea trebuie sa discuti cu medicul pentru a te putea ajuta la decizia celei mai bune combinatii pentru tine.

Incizia inframamara este sub san, imediat sub pliul facut de san. Pielea sanului este minimal deranjata, iar cicatricea este acoperita de pliul sanului.

Incizia periareolara este facuta in jurul mamelonului.

Incizia transaxilara este facuta sub brat.

RISCURI SI COMPLICATII

Exista riscuri inerente si complicatii in marirea sanilor la fel ca si la orice alt tip de operatie. Va trebui sa eviti astfel de complicatii discutand de la bun inceput cu doctorul despre complicatiile ce pot aparea. Aceste informatii pot fi date de catre doctor sau de catre distribuitorul protezelor Romger Medical.