Conformitate
Implanturile mamare MENTOR sunt aprobate FDA / au marcaj CE.
Implanturile mamare umplute cu gel siliconic ale companiei Mentor, pentru augmentare si reconstructie sani, au primit aprobare FDA si / sau certificare CE din partea organismului notificat TUV SUD Product Service (marcaj CE).


CERTIFICAT DE GARANTIE

Firma Mentor inlocuieste protezele cu ser fiziologic daca acestea se dezumfla sau pierd ser din cauza valvei, si protezele cu silicon sau gel coeziv daca acestea produc o ruptura. Doctorul care a facut operatia va anunta reprezentantul firmei Mentor despre ceea ce s-a intamplat. Doctorul va primi gratuit proteza pt. inlocuire. Pentru a putea beneficia de acest avantaj, va trebui ca orice proteza cu probleme sa fie returnata firmei, sa redevina proprietatea acesteia, dupa ce doctorul va completa documentele necesare returnarii acestora.

Aceasta inlocuire este limitata pt. protezele Mentor, iar Mentor nu este responsabil pt. problemele incidentale sau consecventiale de orice fel, directe sau indirecte, aparute in urma folosirii acestui produs, incluzand fara limite, costurile medicale, chirurgicale si spitalizare sau de returnare a banilor pt. protezele ce nu sunt fabricate de firma Mentor. Acest „Certificat de garantie” trebuie sa fie folosit efectiv de producatorul Mentor, atunci cand este nevoie sa sa faca interventia. Aceasta polita de asigurare nu este o garantie.

Mentor nu poate da o garantie pe viata a acestor implante, nu poate spune care este limita de viata a acestora. Acest "Certificat de Garantie" este valabil pt. protezele care pot avea probleme din punct de vedere al producatorului. Pentru detalii dati click AICI.

Nu se inlocuiesc in conditiile de:
- dureri de san;
- hematom, etc.


Romger Medical S.R.L., reprezentant Mentor
Str. Vasile Bideac 9B, 077045- Chitila, Ilfov
Tel: (+4) 021.380.7040
Fax: (+4) 0372.870.126